26 Nisan 2008 Cumartesi

YAPRAK CİĞER İzmir'de nerede yenir?


İşe başlamadan önce kendim ve evimle ilgili herşeyi tamamlamak için yoğun bir program içine girdim. Öyle koşturdum ki anlatamam. Bir taraftan firmanın işe başlamadan önce istediği evrakların tamamlanması-ki bu neredeyse 1 haftamı aldı-bir taraftan kızımı teslim edeceğim bakıcısına herşeyi aktarmış olmak, bir taraftan kendimi hazırlama...
Veeee..işe başladım. İşte yoğun bir oryantasyon programından geçiyorum. Kızım neyse ki çabuk alıştı, aklım evde kalmıyor. İyi ki herşeyi alıştıra alıştıra yaptım.
Akşamları eve gelince de kızımla daha fazla ilgilenmek istiyorum-ki o da yeni yaşantısına yumuşak geçiş yapsın-.
Bu yüzden blogumu ihmal etmem normal, ama sizleri özlüyorum. Hepinize iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler.
Yeni iş kadını yemek yapamıyor henüz, bu yüzden de işe girmeden önce eşimle çıktığım bir öğlen yemeğinde beni götürdüğü yeri anlatmak istedim. Ciğer seviyorsanız bunu kaçırmayın derim! Zaten Pasaport civarında çalışıyorsanız burayı kesin biliyorsunuzdur. Küçük dükkanda oturacak yer bulmak güç olabiliyor ve fiyatlar oldukça yüksek ama ciğer severler için kaçırılmaması gereken bir lezzet! Haydi, afiyet olsun!
Sevgiler...

14 yorum:

  1. Banu'cuğum,

    Hayırlı olsun canım, bir süre işe adapte olana kadar yemek yapamaman doğal canım.Bu arada, "çocukla çocuk" sitesindeki örgü bebekler, benimkilerden farklı canım. Çünkü ördüklerimi kendim tasarlıyorum.Sana ailenle beraber mutlu bir hafta sonu dilerim, sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. tamam işe başladın, bakıcı buldun, kızın alıştı, eşin zaten yemek yemeğe çok düşkün değil hepsi kabulümüz ama bizi ihmal etmeni kabul edemeyiz....:))) Ona göree!!!!
    :)))

    YanıtlaSil
  3. Selam canım,
    Yeni işinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canım yeni işin hayırlar getirir inş...
    Yaprak ciğeri ben edirnede yemiştim..Öve öve beni salaş bir ciğerciye götürdüler,10 m.kare bir yer usta yanında pişiriyor yani bu 10 m.karede hem tabureler hemde mutfak var 10 kişi içeriye sıkış sıkış sığabilmişiz burdada yemekmi yenir nidaları eşliğinde :)))derken ciğerler geldi ve o ciğerin tadı içinde bulunduğumuz ortamı birden değiştirdi.İzmiri bilmem ama bunun için edirneye gitmek gerek derim...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Allah kolaylık versin şekercim.
    Ama mutlu olmana çok sevindim. İnsanın yoğun olmayı özlediği zamanlar da oluyor bazen. Ağzının tadı hiç bozulmasın, herşey istediğin gibi gitsin inşallah canım.

    Ben iyiyim. Diyet çok başarılı gitmiyor maalesef. Doğum günleri, davetler derken, çok kaytarıyorum. İnşallah o da yoluna girecek artık.

    Öptüm canımcım kocaman.
    Sen de kendine çok iyi bak. :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Banu'cuğum, tabii ki evin, işin özellikle kızın. Başarılar canım.
    guldenelkan.blogcu.com

    YanıtlaSil
  7. hayırlı olsun canım basarılar..

    YanıtlaSil
  8. Banucumm, azcık ihmal etmeye gelmiyorsun valla, neler neler yapmışsın öyle, herşey enfesss..Birde üstüne üstlük çalışma hayatına dalıvermişsin..İnşallah her şey dilediğince olur canım benim..Kuzunu ve seni öpüyorum..

    YanıtlaSil
  9. merhabalar,
    işin hayırlı uğurlu olsun. şimdi çalışmak iyi mi geldi yoksa iyi olmadı mı desek. yemek yapaıyorsun ya erkekler mideye düşkündür akşamları kahvaltımı yapıyorsunuz. ablamlar haftanın 4 günü kahvaltı yapıyorda:=) kızcağız yetişemiyor çünkü.

    bu arada diyarbakırda müthiş ciğer yapılır. yolun düşerse(!!!) mutlaka dağkapı daki ciğercilere uğramanı tavsiye ederim....


    http://matrakiye.blogcu.com

    hoşçakal canım

    YanıtlaSil
  10. Banucum bir ses ver canım, özledim seni bilesin...
    Hayatının yolunda gitmesine sevindim canım...

    Berili seni öptüm
    sevgiler

    Nagehan

    YanıtlaSil
  11. Selam canım,
    Anneler günün kutlu olsun.

    Bu yaprak ciğerden fenalık geldi ama.
    Biliyorsun et mamüllerinden pek hazzetmiyorum. :)

    Çalışan anneler de yemek yapar. :)))

    Öpüyorum şeker kocaman.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
    Sonrasında ise uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü vakit bulupta hayata geçiremediğim KAHVALTI ŞENLİĞİ etkinliğimi başlatmak istiyorum. Artık yaz yavaş yavaş gelirken, güneş o güzel yüzünü bize göstermeye başladı. Güneşi görüpte pazar kahvaltılarını bir şölen haline getirmezmiyiz ?? Tabiki getiririz. İşte bu etkinliğin amacı da bu. Çiçeklerle dolu bahçe ve balkonlarımızda bütün aile bireylerinin toplandığı bir günde kahvaltı masalarımızı şenlendirecek alternatifleri bu sayfada paylaşmak istiyorum. Dilediğin herşey örneğin; Omlet çeşitleri, şarküteri çeşitlerinin sunum ve hazırlanışı, kolay börekler, kanepeler, kahvaltı tabakları aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşabilirsin. Etkinliğim 14 mayıs ta başlıyor bitiş tarihi ise 8 haziran. Bugün den itibaren mail adresime tarifini gönderebilirsin. Bu aralıkta mutfaktayim10@hotmail.com adresime göndereceğin mailine isim, blog ismi, şehir/Ülke ve tarif adıyla birlikte mail atmanı rica ediyorum. Atacağın mail o güzel sayfana uğrayıp harika tarif ve resmini alıp kendi sayfamda yayınlamama sebep olacak. Katılımını bekliyor ve kolaylıklar diliyorum :)

    Bu arada sayfamın sağ üst köşesinde göreceğin KAHVALTI ŞENLİĞİ isimli bannerı da sayfanda görmek beni onurlandıracaktır.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Bir arkadaşım vardı adı matrak banu sen onu tanıyormusun :)))))))))))

    YanıtlaSil