18 Haziran 2015 Perşembe

Sanat Dostu Arkadaşlar edinmek

  Bir Seramik Macerası adlı blog yazıma gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Bir yaştan sonra arkadaş edinmenin zorluğunu yaşayan yaş grubunun bir üyesi olarak ne şanslıyım ki seramik kursuna katılan herkes çok nadir insanlardan çıktılar. Sanata değer veren, estetik ve yaratıcı yönü gelişmiş, yardımsever ve tatlı insanlar...bu macerada beraber rol aldığım herkes yazımı okuyup paylaşmış...daha da güzeli o şahane ilk eserlerini paylaşmama izin verdiler.

İşte gözünüzü okşayacak el emeği göz nuru ürünleri paylaşmaya devam...

Kursumuzdan, yumuşak sesli, gezgin, yardımsever, mutfağı müthiş, yaratıcı ve tatlı Filiz Hanım'dan

Ne güzel ne zarif bir ikili.

Kitaplığında kim istemez böyle güzel bir tutucuyu.

Sonra kursumuzun bize kazandırdığı bir Ebru var ki...anlatılmaz yaşanır. Dış görüntüsü sert ama içi çoook tatlı...Çalışkan, iyiliksever, becerikli bir sanatçı. Şeker kızıyla hepimizin kalbine taht kurarken yaptığı eserlerle de hayranlık uyandırdı. Yarışmada aldığı 1.lik ödülü hepimizi gururlandırırken onun gelecekte çok iyi ve ünlü biri olacağı hayallerimiz gerçekleşmeye başlayınca öyle sevindik ki... yarışma ve sergi sonrası eseri Türkan Saylan Sanat Merkezinde(Alsancak İzmir) sergilenmeye başladı. Dileyenler bu güzel calışmayı orada görebilirler.



Ebru'yu tanımak isteyenler, Ebru hali hazırda  Yeni Ebru Sanat(Üçkuyular İzmir) adlı sıcak, samimi atölyesinden sanat ışıkları yaymakta ve azimle yaratıcı işlerine devam etmektedir. 


Onu orada bulun, bir kahvesini için,  sanatsal bir hobiye başlamak için doğru adreste olduğunuzu fark edip mutlu olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder