10 Ekim 2011 Pazartesi

TÜRK KAHVESİ KEYFİ-SHAZİLİ HAZIR KAHVE İLE





Kahve deyince benim için akan sular durur. Kahvenin olduğu yerde muhabbet, kızsal analizler, işsel çözümlemeler, haber alma, rahatlama, soluklanma, mola, gelecek vaatleri, umut ve yaratıcılık vardır. Hangi içecek bu kadar pozitif enerjiyle bunları yaptırabilir ki!!


Ama bir de yokluğu vardır ki bu kadar faydadan mahrum kalır, esip gürlersiniz fayda yok..patron ya da İK Müdürünüz yasaklamış kahveyi, masrafları kısmak için ilk çare.. ya da sırf müdürlere ikram edilecek, ama sizin müdür olmanıza daha çoook var, kahvesiz hayat geçer mi??? sırf kahve içecem diye tüm diğer yıkımlarını göze alarak her seferinde patronun odasına gidilmez ki, ya da sürekli toplantılara katılmayı ümit ederek..


İşte bence iş dünyanıza renk katacak bir alternatif; Shazili Türk Kahvesi!!! haaa..sizin ofiste zaten türk kahvesi servisi varsa siz zaten doğuştan şanslısınız. Ama bir de bir arkadaşınız var ki lise son sınıfta hala türk kahvesi yapmayı bilmeyip de yıllarca anılarda türk kahvesi yapmayı bile bilmiyordu diye yer ederek konuşulmaktan kurtulacak! Hemen bir kahve fincanı sıcak suya bir poşet hazır kahveyi dök, karıştır, iç...


Ben geç keşfetmişim, niye mi denedim, yukarıdaki sbeplerden hiçbiri, annem aynı Hisarönü'ndeki(Kemeraltı Çarşısı) kahve kadar leziz, köpüklü deyince... denedik, beğendik... sadesi var,şekerlisi var, (Tansaşlarda 0,35TL/adet) . Tavsiye ederim.


Ne kahve, ne kahvehane, gönül muhabbet ister, kahve bahane!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder