15 Haziran 2008 Pazar

ROKALI HAYDARİ



İşte çok leziz bir meze, yedikçe beni hatırlayın:)

ROKALI HAYDARİ
Malzemeler: 1 demet roka
5-6 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz

Rokaları kızgın yağda kızartın. Yağını süzdükten sonra ince ince doğrayın ve diğer malzemelerle karıştırdıktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun.

5 yorum:

  1. Selam canım,
    İşlerim yoğun demişsin kolaylıklar diliyorum.
    Keyfin yerinde olsun da yoğunluklar geçer.

    Üç maymun'un mali koordinatörlüğünü yaptım şekerim.

    Öpüyorum kocaman.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. hiç denemedim ama eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. canımcım pastaya bakakaldım bir an,tam maaşallah diyordum ki yazını okumaya başladım ve akabinde pis pis sırıtmaya başladım :)
    sen yaptım sandım napim :)
    neyse,diğerlerini hep sen yapıyosun boşver,pastayı da yapma n'olacak.
    ellerine sağlık!öpüldün

    YanıtlaSil
  4. sarımsak lı yoğurda ne koyulursa yakışıyor zaten seninde ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. merhaba tarıfınızı aldım yaptım uyguladın hatırlıyorken bloguma kaydedeyım yenı tarıflerınıde uygularım dedım sevgılerımle

    YanıtlaSil