14 Şubat 2015 Cumartesi

Erkeklere ilham verecek romantik fikirler


Sevgililer günü bahane amaç bizim erkeklere arada bir sevgisini anlatacak jestlere destek olmak. Aşık insan neler yapmaz. Ama evlenince iş çoluk çocuk derken insan romantizmi ihmal ediyor. Arada bir şöyle bişiler hatırlamakta fayda var, illa sevgililer gününü beklemeden. Fikir bulmakta zorlanıyor musunuz beyler? Romantik filmler imdadınıza yetişecek. Hep romantik filmleri kadınlar izliyor ve bekliyor orada gördüklerini. İyi de siz beyler pek izlemiyorsunuz bu türü, di mi.  İzletelim,  ufak fikirler vererek romantizme katkıda bulunalım:
-Accross The Universe'deki gibi ona çatıda şarkı söyleyin. Tamam canım evde de olabilir ya da beraber karaokeye gidebilir ve ona en sevdiği şarkıyı söyleyebilirsiniz. Sesine rağmen gözleri doluyorsa çok artı aldın demektir.

-The Notebook'taki gibi gece yola yatıp ona onu sevdiğinizi söyleyin. Aman dikkat son sevgililer gününüz olmasın.

-Notting Hill'deki gibi ilk oturduğunuz bankta ya da ilk buluştuğumuz yerde kutlayın.


-Hitch' deki gibi jet ski gibi çılgın bi araçla gezintiye çıkarın. İzmir'de körfezi geçmek süper olur. Ha deniz yok mu o zaman beraber bir yemek kursunda aşk dolu yemekler yapın. Aman alerjisi olan yemek varsa dikkat, beraber son yemeğiniz olmasın.

-What's Your Number'daki gibi teke tek bir maç yapmaya ne dersiniz? Sportif bir çift iseniz iyi fikir. Buna artı katmak için salonu ya da sahayı kapatmak ya da gizlice sızmak gerek.  Heyecan dozunu arttıracak şey ise bahise girdiğiniz şey olacak.

- Silver Linings Playbook'taki gibi dans yarışmasına hazırlanmıyorsun ya, bi kerecik beraber dans dersi alabilir ya da kendin doğaçlama bir tango vari bişiler yapabilirsin.  Gülen kadınsa karşılaştığın neye güldüğü önemli değil,  mutlu ya amacına ulaştın.

-Friends With No Benefits'teki gibi Flash mob ayarlayabilirsen videonu çekmeyi unutma, romantizmin çooook tıklanma alır.

-No Strings Attached'teki gibi şehire yeni bir romantik cazibe merkezi kurulmuşsa kaçırma. Sevdiği içeceği ısmarla beraber için.


-Love Actually'deki gibi kartlara yaz, yazımın sözelinden iyiyse.



Mutlu sevgililer günü...